Translate

donderdag 8 maart 2012

McLaren en de Elisthaschermen

We hebben er net in geïnvesteerd. Fors. De schermen bij Elistha. Voor veld- en kleedkamerindeling, voor de twitterfeed en de uitslagen. Maar uiteindelijk natuurlijk wilden we de camera's om het veld hangen en onze wedstrijden opnemen.

En herhalingen afspelen. Zodat als de schoppers van MASV komen de trainer van Elistha 1 naar binnen kan lopen en kan zien dat die tweede kopstoot toch ook echt een kopstoot was (nadat de eerste slechts met geel was bestraft) of de karatetrap toch echt rood was. Zodat de trainers van de E bewijs kunnen halen dat de trainers en ouders van sommige Arnhemse clubs toch echt over de schreef gaan, met hun intimiderende geschreeuw.

Maar de KNVB heeft het gehoord. Ze kregen er lucht van dat wij beelden wilden inzetten om de verruwing in het amateurvoetbal tegen te gaan. En dat mag blijkbaar niet. Dus wordt McLaren verboden de catacombe in te gaan. Maar wij weten dat het de KNVB niet om McLaren gaat. Nee, afgelopen zaterdag was er een KNVB-man bij Elistha. En die heeft onze schermen gezien. En niet hij, maar de KNVB dacht, na de rapportage: dat wordt gevaarlijk.

McLaren mag de catacomben niet meer in omdat de KNVB sommige clubs de hand boven het hoofd blijft houden. En dan heb ik het niet over Ajax. Dan heb ik het over sommige stadse ploegen die telkens alles kunnen maken. Want uiteindelijk moet natuurlijk wel een dorps ploegje de schuld kunnen krijgen. Die schreeuwen misschien wel soms, maar slaan niet. En dat is veilig. Voor de KNVB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten